klanten beoordelen ons met een
   
Tuinaanleg Tuinverlichting Lightpro

Nadat er een mooie tuin is ontworpen komt het project tuinaanleg. Woont u in Zwolle? Dan kunt u kiezen voor een hovenier uit Zwolle, maar wij zijn u ook graag van dienst. Veel van onze werkzaamheden voeren wij uit in Zwolle. Ons bedrijf is TuinKeur-gecertificeerd. Bij de aanleg van uw tuin zijn onze belangrijkste uitgangspunten: kwaliteit en duurzaamheid. Tuinaanleg Zwolle? Hoveniersbedrijf Martin Dunnink!

Tuinontwerp

De basis voor de aanleg is een goed plan, welke is uitgewerkt in een mooi ontwerp. Is dit nog niet aanwezig? We helpen u hier graag bij. De bestrating, bomen en planten komen dan op de juiste plek in uw toekomstige droomtuin.

Bodemonderzoek

Wist u dat de bodem het fundament is van uw tuin? Zonder een goed fundament zult u niet het optimale resultaat uit uw tuin halen. Daarom doe wij bij de tuinaanleg meestal een bodemonderzoek, zodat we weten in welke bodem we de planten, bomen en struiken planten.

Beplanting

De keuze van de beplanting is afhankelijk van uw wensen. Graag maken wij bij het tuinontwerp direct een beplantingsplan. Een plan dat past bij uw wensen en budget.

Bestrating

Bestrating is er in vele soorten en maten.  Straatklinkers, siertegels van beton, natuursteen of keramisch, gebakken waalformaat, elke steen heeft zijn eigen manier van verwerken. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Daarbij zoeken we naar de juiste verdeling van bestrating en beplanting in uw tuin, zodat u de tuin krijgt waar u van droomt.

Tuinaanleg Zwolle - tuinverlichtingTuinverlichting

Zonder licht geen tuin.

Althans de helft van het jaar niet. In het najaar en de winterperiode zien we helaas weinig van onze tuin. Met tuinverlichting kunt u het gehele jaar genieten van uw tuin. Of u nu binnen of buiten bent.

Verder is tuinverlichting praktisch én het draagt bij aan een veilige woonomgeving.

Tuinaanleg Zwolle

Als u een tuin gaat aanleggen in Zwolle dan is een heel geschikt moment om dit in het najaar al op te pakken. Vanaf het voorjaar kan er dan al volop genoten worden van de tuin. Planten kunnen al goed aanzetten voor de winter. Zolang de vorst het toe laat kunt u hiermee beginnen. Hulp nodig bij uw tuinaaleg? Tuinaanleg Zwolle? Maak direct een afspraak.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

  Lees hier onze privacyverklaring.

  Martin Dunnink

  Contactgegevens:
  Burg. van Sandickstraat 3
  7711 HW Nieuwleusen
  06-1514 0920
  info@martindunnink.nl