klanten beoordelen ons met een
   
Meer tuinplezier met een TuinKeur-hovenier

Tuinplezier: prettig gevoel van blijheid en vrolijkheid in de tuin.

Hoveniersbedrijf Martin Dunnink gaat voor meer tuinplezier! Wij willen graag dat u nog meer tuinplezier beleeft en daar dragen wij graag aan bij.

De basis van tuinplezier

Alles begint natuurlijk met een goed tuinontwerp. Het is ook mogelijk om op basis van een bestaande tuin een ontwerp te maken, wat het plan vormt voor de toekomst. Een nieuw ontwerp of ontwerpen op basis van de bestaande situatie: het plan vormt in ieder geval de basis voor uw tuinplezier!

Op weg naar plezier

Na het ontwerp zullen de plannen uitgevoerd moeten worden. Dit kan in de vorm van een complete aanleg of in de vorm van een gedeeltelijke tuinrenovatie. Welke vorm er ook gekozen wordt, het is belangrijk dat u in dit proces kiest voor een bedrijf met ervaring. Een bedrijf die u, indien gewenst, compleet kan ontzorgen. Een tuin is veel meer dan zwarte grond en planten. Tegenwoordig komt er veel kijken bij een complete aanleg van de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een verlichtingsplan, waterafvoer, overkappingen, muren en meer. Wij zijn graag uw partner in dit traject.

Plezier onderhouden

Na de aanleg of eventuele renovatie begint natuurlijk het onderhoud van uw tuin. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij hier ook een rol in spelen. Graag denken we met u mee over een mogelijke invulling. Onderhoud is namelijk in vele vormen mogelijk. Denk aan het grote voor- en naarjaarsonderhoud, minder frequente snoeiklussen (bijvoorbeeld het snoeien van bomen) maar ook onderhoud op week- of maandbasis behoort tot de mogelijkhedenMeer tuinplezier met een TuinKeur-hovenier

Beleeft u tuinplezier aan het onderhouden van uw tuin? Of heeft u zo nu en dan behoefte aan gespecialiseerd advies? Ook dan helpen we u graag verder. Ons uitgangspunt is uw tuinplezier! Wilt u meer weten? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Wij horen het natuurlijk graag.

Meer informatie over TuinKeur vindt u hier: www.tuinkeur.nl. Bekijk ook onze vermelding op de website van TuinKeur: Hoveniersbedrijf Martin Dunnink.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

  Lees hier onze privacyverklaring.

  Martin Dunnink

  Contactgegevens:
  Burg. van Sandickstraat 3
  7711 HW Nieuwleusen
  06-1514 0920
  info@martindunnink.nl