klanten beoordelen ons met een
   

Na het ontwerp komt de aanleg van de tuin. Hierbij wordt gewerkt naar het eindresultaat: uw droomtuin. Hoveniersbedrijf Martin Dunnink heeft veel ervaring in het aanleggen van tuinen. Dit doen we in de regio regio Zwolle, Ommen, Dedemsvaart, Meppel, Genemuiden en Hasselt. Bij tuinaanleg moet niet alleen worden gedacht aan beplanting. Denk ook aan de stroomvoorziening, hemelwaterafvoer, schuttingbouw, vijver, sproei-installatie, etc. Hoveniersbedrijf Martin Dunnink beschikt verder over vakbekwaam personeel, professioneel gereedschap en de juiste machines. Dit alles ten behoeve van een juiste uitvoering van uw tuinaanleg.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij de aanleg van uw tuin zijn onze belangrijkste uitgangspunten: kwaliteit en duurzaamheid. Wij maken bij de aanleg van uw tuin daarom uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dit geldt niet alleen voor de beplanting, het straatwerk, de vijver, verlichting, maar ook voor alle bouwkundige elementen en grondwerken.

Stappenplan tuinaanleg

Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Martin Dunnink geschiedt in stappen.

 • Stap 1: Grondwerk

  Het grondwerk wordt verricht. Dit betekent dat, naar aanleiding van het ontwerp, de (onder)grond wordt voorbereid op de uiteindelijke indeling van de tuin. Zo verschilt de ondergrond van de bestrating van de ondergrond van bijvoorbeeld een border. Onderdeel van het grondwerk is tevens het inmeten van de locatie van de (toekomstige) vijver of bijvoorbeeld blokhut.

 • Stap 2: Bekabeling

  Voor bijvoorbeeld lichtvoorziening in de tuin, vijverpomp of sproei-installatie wordt de bekabeling en buizen in de grond verwerkt. Ook als in het gekozen ontwerp geen kabels of buizen nodig zijn dan bestaat de mogelijkheid om er toch alvast rekening mee te houden. Wij denken graag met u mee, ook als ook om eventuele, toekomstige, wensen gaat!

 • Stap 3: Plaatsen ‘dode’ materialen

  Tijdens stap drie worden dode materialen geplaatst. Hier worden onder andere blokhutten, bestrating, schuttingen en vijvers onder verstaan.

 • Stap 4: Plaatsen levende materialen

  De laatste stap omhelst het planten van de bomen, heesters, vaste planten, etc.

Wij denken graag met u mee over de tuinaanleg

ook richting de toekomst

Desgewenst kunnen wij meteen de kabels van uw verlichting meenemen, drainage leggen, aanpassingen aan het bestaande riool of zelfs in geheel vernieuwen. Hierdoor zorgen wij voor een gedegen inrichting die garant staat kwaliteit. Kortom: samen op weg naar meer tuinplezier!

Tuinaanleg: kies voor kwaliteit en duurzaamheid!

Impressie van een aantal tuinaanleg projecten:

 

Bekijk hier meer projecten >>>

Contact

Neem vrijblijvend contact op

  Lees hier onze privacyverklaring.

  Martin Dunnink

  Contactgegevens:
  Burg. van Sandickstraat 3
  7711 HW Nieuwleusen
  06-1514 0920
  info@martindunnink.nl