klanten beoordelen ons met een
   

Het aanleggen van tuinverlichting lijkt een lastige klus, maar dat valt in de praktijk best mee. Belangrijk is wel dat er een goed lichtplan komt. Vaak nemen we dit alvast mee tijden de tuinplannen en het ontwerp. Met tuinverlichting kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Dus nog meer tuinplezier. Daarnaast is het natuurlijk praktisch en draagt het bij aan een veilige leefomgeving.

12 volt of 230 volt

Tuinverlichting kan geplaatst worden op basis van 12 volt of 230 volt. Voor de installatie van verlichting op basis van 230 volt is het verstandig om een gecertificeerd elektricien in te schakelen. Wij werken met 12 volt verlichting van Lightpro. Hiervoor zijn we een transformator, kabel en verlichting nodig. Dit sluiten wij aan door middel van connectoren. Het gebruik van 12 volt buitenverlichting is veilig voor mens en dier. Zelfs wanneer de kabel beschadigd is. Zeg nou zelf, de resultaten zijn fantastisch.

Impressie tuinverlichting

 

LightPro

Onze leverancier van tuinverlichting is LightPro. Lightpro is een innovatief 12 volt verlichtingsconcept dat voor iedere situatie een effectieve en eenvoudige oplossing biedt. Het 12 volt Lightpro systeem is snel en eenvoudig te installeren. In een handomdraai sluit u de lampen met de female connector aan op de kabel. Ook aftakkingen maken is met de male connector heel makkelijk. De Lightpro transformator (incl. timer/sensor) kan probleemloos buiten worden geplaatst.

Lightpro Tuinverlichting

Stappenplan tuinverlichting

Tuinverlichting kunnen we direct meenemen bij de aanleg van uw tuin. We kunnen het ook aanleggen in bestaande tuinen. Wanneer we buitenverlichting aanleggen dan hanteren we de volgende stappen:

 1. We bepalen eerst wat we willen uitlichten, verlichten of sfeer willen geven. In dit proces denken we graag met u mee. 
 2. Op basis van uw wensen kiezen we de juiste lampen, transformators en kabels.   
 3. Tot slot gaan we over tot de aanleg. Het positioneren van de lampen en het aansluiten. 

Een leuke toevoeging aan buitenverlichting is een afstandsbediening, timer of sensor om het licht te (laten) bedienen. 

Vragen over verlichting in de tuin? Neem contact op met Martin.
Neem contact op
 

 

Contact

Neem vrijblijvend contact op

  Lees hier onze privacyverklaring.

  Martin Dunnink

  Contactgegevens:
  Burg. van Sandickstraat 3
  7711 HW Nieuwleusen
  06-1514 0920
  info@martindunnink.nl