klanten beoordelen ons met een
   
Tuin onderhoudsabonnementen Zwolle Meppel Nieuwleusen

Een onderhoudsvrije tuin bestaat niet. Een onderhoudsarme tuin wel.

De stelling is dus: geen tuin kan zonder onderhoud! Wilt u wel genieten van uw tuin, maar u wilt de niet, compleet, zelf onderhouden? Dan zijn wij u graag van dienst met onze tuin onderhoudsabonnementen. Graag werken wij samen aan meer tuinplezier. 

Tuin onderhoudsabonnementen

Een abonnement biedt een mogelijke oplossing voor uw tuinplezier. Graag maken we samen met u een onderhoudsplan op. Dit is mogelijk vanaf twee keer per jaar (voor groot onderhoud) tot tweewekelijks onderhoud. Graag kijken we naar uw tuin, de specifieke wensen en het budget. Vervolgens maken we een duidelijk voorstel waarin de werkzaamheden staan omschreven die u van ons kunt verwachten. Vanzelfsprekend worden de periodes ook benoemd, zodat u weet waar u aan toe bent.

Meer tuinplezier met een TuinKeur-hovenier

Gezamenlijk tuinonderhoud

Bij onderhoud kunt u denken aan snoeien, snoeiafval opruimen, bemesten, grasmaaien, verticuteren, borders onderhouden, hagen snoeien, maar ook tuinadvies. Het gebeurt vaak dat wij de grote en zware klussen voor onze rekening nemen en afsluiten met tuinadvies. U als tuinliefhebber krijgt dan tips voor het onderhoud, welke u kunt uitvoeren voordat wij weer komen. Zo werken we samen aan uw tuin en tuinplezier

Onderhoudsabonnement voor uw tuin? 

Heeft u interesse bij periodiek tuinonderhoud voor een vaste prijs? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Offerte aanvragen

Contact

Neem vrijblijvend contact op

  Lees hier onze privacyverklaring.

  Martin Dunnink

  Contactgegevens:
  Burg. van Sandickstraat 3
  7711 HW Nieuwleusen
  06-1514 0920
  info@martindunnink.nl