klanten beoordelen ons met een
   
Hovenier Zwolle

De tuin is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. Het geeft aanzien aan uw woning of bedrijf. Het samenspel van de verschillende bomen, planten en struiken maakt het plaatje af. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Woont u in de regio Zwolle? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Martin Dunnink aan het juiste adres. 

Hovenier Zwolle: het ontwerpen van een tuin

Wilt u een tuin laten ontwerpen door een ervaren hovenier? Zwolle is een regio waar wij veel actief zijn. Uw nieuwe tuin begint bij een tuinontwerp waar over na is gedacht. Na een afspraak te hebben gemaakt komen we bij u langs om in een kennismakingsgesprek uw wensen te inventariseren. Belangrijk hierbij is dat u weet wat uw budget is. Op basis van uw wensen en het budget kunnen we een passend tuinontwerp maken. 

Hovenier Zwolle: het aanleggen van een tuin

Bij de aanleg van uw tuin zijn onze belangrijkste uitgangspunten: kwaliteit en duurzaamheid. Wij maken bij de aanleg van uw tuin uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dit geldt niet alleen voor de beplanting, het straatwerk, de vijver, verlichting, maar ook voor alle bouwkundige elementen en grondwerken. Voordat wij beginnen met de aanleg doen we vaak een bodemonderzoek. Het is voor ons belangrijk om te weten in welke grond we de planten zetten.  

Hovenier Zwolle: het onderhouden van een tuin

Tuinonderhoud is meer dan alleen het onkruid vrijhouden en het knippen en scheren van de hagen. Wij zien tuinonderhoud niet los van de aanleg. Het doel van tuinonderhoud is niet anders dan begeleiding naar een beoogd eindbeeld van uw tuin. Om in alle seizoenen optimaal te kunnen genieten van uw tuin is dus onderhoud noodzakelijk. Als wij het onderhoud van uw tuin verzorgen, garanderen wij u een tuin die er jaarlijks op vooruit gaat. Lees hier meer over de onderhoudsmogelijkheden.

Of het nu gaat om het tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Met onze passie en liefde voor het vak krijgt u volop tuinplezier

 

Is uw tuin de volgende? 

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio Zwolle? Wilt u optimaal genieten van uw tuin? Hoveniersbedrijf Martin Dunnink staat voor u klaar. Maak tijdig een afspraak, zodat we de werkzaamheden kunnen inplannen op een moment dat u schikt. Bel 06-1514 0920  of stuur een mail  info@martindunnink.nl 

Contact

Neem vrijblijvend contact op

  Lees hier onze privacyverklaring.

  Martin Dunnink

  Contactgegevens:
  Burg. van Sandickstraat 3
  7711 HW Nieuwleusen
  06-1514 0920
  info@martindunnink.nl