klanten beoordelen ons met een
   
3D Tuinontwerp

Elke (nieuwe) tuin begint met een goed tuinontwerp. Met een goed plan en het juiste tuinontwerp kan je genieten van jarenlang tuinplezier. Het ontwerp wordt vaak ondersteund door een beplantingsplan, wat zorgt voor een jaar rond bloeiplezier.  Hoveniersbedrijf Martin Dunnink helpt u graag. Met behulp van de nieuwste technieken kunnen wij voor u een 3D-tuinontwerp maken. Hiermee loopt u al door de tuin, voordat deze gerealiseerd is. Interesse? Neem dan contact met ons op. 

Stappenplan 3D Tuinontwerp

We beginnen altijd met een eerste kennismaking. Het doel van dit gesprek is om duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. We krijgen dan een beeld van de situatie. Op basis van dit gesprek gaan we aan de slag om een ontwerp te maken. Bij eventuele vragen hebben we tussentijds even contact. Bij het 3D Tuinontwerp maken we vaak ook een beplantingsplan. Dit bestaat uit een plantenlijst die we gebruiken en een bijbehorende onderhoudslijst. In het tweede gesprek nemen we het ontwerp, beplantingsplan en materiaallijst samen door. We lichten de gemaakte keuzes toe en stemmen alles af. Desgewenst passen we nog bepaalde zaken aan alvorens er aan de aanleg begonnen kan worden.

3D Tuinontwerp

We maken veel 2D Tuinontwerpen, maar steeds vaker werken we het tuinontwerp uit in een 3D tekening. Met deze tekening kunt u vanuit alle hoeken de tuin bekijken. U krijgt een beter totaal beeld van hoe uw tuin er uit komt te zien. 

Voorbeelden 3D Tuinontwerpen

Kosten 3D Tuinontwerp

De kosten van een 3D tuinontwerp zijn afhankelijk van uw wensen. Denk hierbij aan de oppervlakte van uw tuin,de materiaalkeuze, de onderdelen in uw tuin en daarmee de complexiteit van het ontwerp. Tijdens onze kennismaking nemen we de wensen graag met u door. Besluit u de aanleg van de tuin aan ons uit te besteden dan brengen wij geen ontwerp kosten in rekening. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

Vind u het moeilijk om zich voor te stellen hoe uw tuin er straks uit komt te zien? Een 3D Tuinontwerp kan uitkomst bieden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen aan Martin? Neem dan contact op.

Vraag het Martin

Contact

Neem vrijblijvend contact op

  Lees hier onze privacyverklaring.

  Martin Dunnink

  Contactgegevens:
  Burg. van Sandickstraat 3
  7711 HW Nieuwleusen
  06-1514 0920
  info@martindunnink.nl