klanten beoordelen ons met een
   
Budget-Bestrating - tuinaanleg

Wij halen onze bestrating voornamelijk bij Budget-Bestrating. Zij hebben alles in huis wat wij als hovenier nodig hebben op het gebied van bestrating. 

Breed assortiment Budget-Bestrating

Bij Budget-Bestrating kunnen we kiezen uit een uitgebreid assortiment. Wie kiezen alleen voor de beste kwaliteit bestratingsartikelen van de kwaliteitsmerken die zij hebben opgenomen. Dit geeft u de zekerheid dat u een erkend product van uitstekende kwaliteit krijgt. Op deze manier heeft u jarenlang tuinplezier

Bekende kwaliteitsmerken

Bij Budget-Bestrating kunnen we terecht voor veel bekende kwaliteitsmerken. Zo zijn ze dealer van een groot aantal leveranciers als: Excluton, Kijlstra Bestratingen, Gardenlux, Eckstone natuursteen, Klijn Natuursteen, Bylandt straatbaksteen, Tuinvisie en Gardenfence exclusief betonnen hekwerk. 

Impressie van het assortiment

Assortiment

Bestrating

Het doel van bestrating is het verharden van een grondoppervlak. Afhankelijk van het gebruik kunnen we kiezen voor een bepaald product. Dit heeft ondermeer te maken met de belasting van het straatwerk. Voor gebruik in een oprit kiezen we andere producten dan een terras. De keuze voor het soort materiaal is afhankelijk van uw wensen en eisen. Wij denken graag met u mee. 

Tegels

Tegels kunnen veel sfeer brengen in uw tuin. Ga bij de keuze voor een siertegel niet alleen af op de eigen emotie. Goed advies van een professional is hierbij van groot belang. Niet alleen vanwege het enorme aanbod, maar ook in verband met de subtiele verschillen in de oppervlakteafwerking en beschermlagen.  Daarom denken we graag met u mee. 

Banden en elementen

Voor het opsluiten van uw bestrating is het raadzaam opsluitbanden te gebruiken. Gebruikt u geen opsluitbanden, dan zal uw bestrating steeds meer kieren gaan vertonen. Dit lijkt niet mooi, maar hierdoor komt er ook extra onkruid tussen uw bestrating. Banden zijn ook verkrijgbaar in vele soorten en maten. Ze worden ook gebruikt voor bloembakken, borders, vijverranden en meer. Graag helpen we u bij het maken van de juiste keuzes. 

Zand, grind en split

Met grind en split kunt u een onderhoudsarme tuin realiseren. Geef uw tuin een natuurlijke uitstraling met grindpaadjes, splitvakken, rotsen en natuursteen brokken. Het is een prachtige toepassingen, maar ook hier is veel keuze. Er zijn enorm veel soorten grind en split in vele kleuren en gradaties verkrijgbaar. Daarom helpen wij u graag in het keuzeproces. 

Meer informatie over Budget-Bestrating vindt u hier.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

  Lees hier onze privacyverklaring.

  Martin Dunnink

  Contactgegevens:
  Burg. van Sandickstraat 3
  7711 HW Nieuwleusen
  06-1514 0920
  info@martindunnink.nl