klanten beoordelen ons met een
   

Wij halen onze bomen en beplanting voornamelijk bij GreenSales. GreenSales heeft alles in huis wat wij als hovenier nodig hebben.

Groene showroom

Bij GreenSales kunnen we samen op ontdekkingstocht in de 60.000 vierkante meter grote groenwereld. Samen met u kunnen we de beplanting in uw toekomstige droomtuin bekijken. 

Maar liefst 60.000 vierkante meter tuinplezier

De groene showroom in Noordscheschut, nabij Hoogeveen, heeft een oppervlakte van maar liefst 20.000 vierkante meter. Een bijzonder inspirerende plek met een gemoedelijke sfeer, waar vakbekwame medewerkers voor u klaarstaan. Op een tweede vestiging in Balk is nog eens  een terrein van 40.000 vierkante meter met beplanting te vinden.

Impressie groene showroom

Exclusieve beplanting

Ook exclusieve beplanting kunnen we bij GreenSales bestellen. Hierbij kunt u denken aan:

 • Buxusbollen met doorsnede van 1 meter
 • Mediterrane beplanting
 • Bananenbomen
 • Grote rododendrons
 • Bonsaibomen
 • etc.

Impressie exclusieve beplanting

Samen met u naar GreenSales

Het is soms moeilijk voor te stellen hoe een compleet beplantingsplan er in werkelijkheid uit komt te zien. We kunnen in overleg langs gaan bij GreenSales om u een beeld te geven van uw plannen. Op die manier krijgt u een indruk van het beplantingsplan dat we voor u gemaakt hebben. Het imposante terrein en het ruime aanbod zijn indrukwekkend, maar eenvoudig te verkennen met golfwagentjes die altijd klaarstaan.  Het assortiment is zeer overzichtelijk per productgroep gesorteerd, waardoor we moeiteloos de weg vinden. Wilt u gebruik maken van deze dienst? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook beplanting in uw tuin? Maak een afspraak.

Meer informatie: GreenSales

Contact

Neem vrijblijvend contact op

  Lees hier onze privacyverklaring.

  Martin Dunnink

  Contactgegevens:
  Burg. van Sandickstraat 3
  7711 HW Nieuwleusen
  06-1514 0920
  info@martindunnink.nl