klanten beoordelen ons met een
   
tuinrenovatie zwolle nieuwleusen meppel

Hoveniersbedrijf Martin Dunnink – Nieuwleusen – kan uw tuin aanleggen, maar wij kunnen ook een tuinrenovatie uitvoeren op uw bestaande tuin.

Wat is een tuinrenovatie?

Renovatie betekent ‘hernieuwen’ of ‘verbeteren’. De basis bij tuin renovatie is namelijk uw bestaande tuin. In overleg met u wordt een deel van uw tuin opnieuw aangelegd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat een (te) grote boom wordt gekapt of dat de tuin wordt voorzien van de juiste voeding. Maar ook het verplaatsen van beplanting behoort tot de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend zorgen wij bij het ontwerp dat de nieuwe aanleg naadloos aansluit bij het deel van de tuin dat in stand wordt gehouden. Een opknapbeurt van het in stand te houden gedeelte kan uiteraard mee worden genomen in de werkzaamheden.

Tuinrenovatie door een vakbekwaam hovenier

Hoveniersbedrijf Martin Dunnink is TuinKeur-gecertificeerd. Dat betekent dat u er van verzekerd bent dat een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt. Samen gaan we voor meer tuinplezier. Meer over TuinKeur vindt u hier: www.tuinkeur.nl

 

Heeft u een tuin in de regio Zwolle – Meppel – Hardenberg? 

Wij zijn u graag van dienst. Neem contact op voor het maken van een afspraak: 

  06-1514 0920  –  info@martindunnink.nl

Contact

Neem vrijblijvend contact op

  Lees hier onze privacyverklaring.

  Martin Dunnink

  Contactgegevens:
  Burg. van Sandickstraat 3
  7711 HW Nieuwleusen
  06-1514 0920
  info@martindunnink.nl